Öne Çıkanlar ankara 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları
banner797

Meclis'e yürümek isteyen gruba müdahale

Meclis'e gelmesi beklenirken, Adalet Komisyonu'na geri çekildiği açıklanan cinsel istismar önergesini protesto etmek için TBMM'ye gitmek isteyen Halkevleri üyeleri, Ankara'daki Akay Kavşağı'nda polis ekipleri tarafından durduruldu. Meclis'e gitmelerine izin verilmeyen grup üyelerine polis, dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. İzin çıkmayan Halkevleri üyesi grup ile polis ekipleri arasında arbede çıktı. Arbede üzerine çevik kuvvet ekipleri, biber gazıyla müdahale ederek grubu dağıttı. Sıkılan gazdan basın mensupları da etkilendi.

Akay Kavşağı'nda bekleyen polis ekipleri, Meclis'e gitmek isteyen diğer gruplara da izin vermezken, grup üyeleri ve polis arasında zaman zaman arbede ve tartışma yaşandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.