Öne Çıkanlar Doluluk oranı Tütün
banner798

Müslüman kadına havlu kafalı deyip hesap sordu..

İngiltere'nin başkenti Londra'da 46 yaşındaki Matthew Doyle 'Dün Croydon'da Müslüman bir kadından Brüksel'i açıklamasını istedim. Benimle ilgisi yok dedi. Samimiyetsiz bir yanıt' mesajını paylaştı

Twitter'de kısa sürede yayılan Doyle'nin mesajı, hem alay konusu oldu hem de birçok kişi tarafından eleştirildi.

Joe Heenan adlı kullanıcı ' 5 yaşındaki oğluma konut faizlerindeki artışı sordum. Ben, Batman'ı seviyorum dedi. Samimiyetsiz bir yanıt' diye yazdığı görüldü.

Kimberley John Casino Siteleri ise 'Dün Croydon'da beyaz bir adamdan Hitler'i ve soykırımı açıklamasını istedim. 'Benimle ilgisi yok' dedi. Samimiyetsiz bir yanıt." diye yazdı.

Independent gazetesindeki haberde Londra Emniyet Müdürlüğü sözcüsü 46 yaşındaki adamın sosyal medya üzerinden ırkçı nefreti teşvik ettiği şüphesiyle Croydon'daki evinde gözaltına alındığını ve geceyi Güney Londra'daki Polis Karakolu'nda geçirdiğini söyledi.

Matthew Doyle, kendisine yöneltilen sert eleştirilere karşılık, yaptığının ırkçılık olmadığını iddia etti. Gözaltına alınmadan önce Huffington Post gazetesine konuşan Doyle, kadına başı örtülü olduğu için soru sorduğunu söyledi.

 

Anahtar Kelimeler:
LondraIngiliz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.