Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

Sancaktepe'de askeri servis aracına saldırı..

Saat 16.30 sıralarında meydana gelen terör saldırısı sonrası yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Bir polis helikopteri de havadan çevrede incelemelerde bulundu. Patlamanın hemen sonrasında yaşananlar kameralara yansıdı.

SANCAKTEPE'DEKİ YARALILAR TEDAVİ ALTINDA...

Sancaktepe'de bulunan Samandıra Kışlası Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na yaklaşık 300 metre mesafede yol kenarında park halindeki bomba yüklü aracın, askeri servis aracının geçişinin hemen sonrasında uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralanan 5 kişi yakınlardaki bir özel hastaneye kaldırıldı.

Servis aracının geçişinden yaklaşık Sahabet 20 metre sonra gerçekleşen patlamada hafif yaralanan servis aracının şoförü ile 4 askerin tedavileri Acil Servis'te yapıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İstanbul Valiliği: Askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında park halindeki patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan infilak ettirilmesi sonucu 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere sekiz vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılardan biri ağır, 7'sinin durumu ise hafif olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

PATLAMADAN SANİYELER SONRASI

Sancaktepe’de, askeri aracın yakınındaki bir başka araçta meydana gelen patlamadan çok kısa süre sonra kameralara yansıdı. Görüntülerde yol kenarına savrulan parçalardan alev yükseliyor. Bu sırada cadde de panik yaşanıyor 
İSTANBUL Valiliği, Sancaktepe'de askeri servis aracının geçişinin hemen sonrasında patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan kumanda ile havaya uçurulması sonucu 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere 8 vatandaşın yaralandığını açıkladı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

İstanbul Valiliği: "Sancaktepe'de 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere 8 vatandaşımız yaralandı"

Valilik'ten yapılan açıklama şöyle:

"Bugün saat 16:45 sularında, Sancaktepe ilçesi İsmail Hakkı Tunaboylu kışlasında görev yapan askeri personeli taşıyan servis aracının geçişi sırasında park halindeki patlayıcı yüklü bir aracın uzaktan infilak ettirilmesi sonucu 5'i asker, 3'ü sivil olmak üzere sekiz vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılardan biri ağır, 7'sinin durumu ise hafif olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili detaylı inceleme ve araştırmalar uzman ekiplerimizce sürdürülmekte olup fail yada faillerin yakalanmasına yönelik çalışmalara başlanılmıştır.

Yaşanan hain saldırı nedeniyle yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."









Anahtar Kelimeler:
IstanbulPatlama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.