Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Türkiye Sınırında Patlama 35 Ölü

Türkiye ile Suriye'nin sınırına sıfır noktasındaki Atme Kasabası’ndaki çadır kente saat 10.30 sıralarında büyük bir patlama oldu. Suriyelilerin barındığı çadırların tam ortasında meydana gelen patlamayla ortalık savaş alanına döndü. İlk belirlemelere göre 20 kişinin öldüğü patlamada yaralanan çok sayıda Suriyeli özel araçlar ve gönderilen ambulanslarla Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne getirildi.

Yaralılar Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken Suriyeliler, çadırların arasına bırakılan bir çantanın içindeki bombanın patladığını söyledi.

ÖLÜ 35'E YÜKSELDİ

Atme kasabasındaki bombalı saldırıda ölenlerin sayısının 35'e yükseldiği bildirildi. Çok sayıda yaralı ise Suriye'deki çeşitli sağlık merkezlerinde tedaviye alındı. Sınırda bekleyen ambulanslarla 7 yaralı da Reyhanlı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Durumu ağır olan 4 Suriyeli, ilk müdanelinin ardından Hatay'daki hastanelere sevk edildi. 

Anahtar Kelimeler:
PatlamaHatay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.