Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner797

Van'da patlamada! 1 sivil öldü

Saldırı Van-Özalp karayolunun 50'nci kilometresindeki taş ocakları mevkiinde meydana geldi. PKK'lı teröristler tarafından menfeze yerleştirilen patlayıcı, askeri aracın geçişi sırasında inflak ettirildi. Saldırıda 2'si ağır 5 asker ile yoldan geçen bir aracın içinde bulunan 1 vatandaş yaralandı.

Yaralılar Van'daki hastanelere sevkedelirken, PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için operasyon başlatıldı.

1 SİVİL YAŞAMANI YİTİRDİ

Van-Özalp Karayolunda meydana gelen bombalı saldırı sırasında seyir halinde olan sivil araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralanan bu kişilerden 1'nin hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetiği belirtildi.

Bu arada, 2'si ağır 5 asker ile yaralı olan 4 sivil Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı. Olay yeri çevresinde ise Van-Özalp Karayolu trafiğe kapatılarak hava destekli operasyon başlatıldı.  

Anahtar Kelimeler:
Van1 Sivil öldü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.