banner798
Bafra Belediye Spor kulübü şu geldiğimiz günlere kadar birçok sıkıntılar yaşadı. Acılar, ölümler,üzüntüler,yıpratıcı dedikodular ve arkamıza baktığımızda da bir arpa boyu yol alamadığımızı gördük. Artık eski günleri geride bırakıp iyi insanların olduğu bu oluşumu kurtarmamız lazım.
 
Hüseyin ÇAMAŞ benim şahsen Bafra\'da tanıdığım en kaliteli insanlardan biridir. Futbol adına veya kulüp başkanlığı adına yaşadığı sıkıntılar olabilir. Peki bizler bu iyi insana neler yapmalıyız.
 
Desteklemelimiyiz yada yıpratmalımıyız. Önce buna karar vermeliyiz. Başkalarının omuzuna yüklediği vebali ona ödetmelimiyiz. Bence elimize geçen bu iyi insanı çok iyi değerlendirmeli ve ona destek olmalıyız. Destek her türlü olabilir. Ama öncelikle bu kişinin iyi bir insan olduğunu asla unutmamalıyız. Hedef bu insanın ölçülerine göre olmalı. Bu insanın hedefi ise bafraya ve bafralı gençlere faydalı olmak....Asla kötü niyetli olmadığına inandığım için böyle söylüyorum.
 
Neler yapabiliriz; takımın sonuçlarına göre değil bu arkadaşın hedeflerine göre hareket etmeliyiz.
Bafra Belediye Spor düşüncesiyle değil bu arkadaşın düşüncesine göre yardımcı olmalıyız. Çünkü sadece bafra bld spor diyerek  bu şehire ne zararlar verenleride gördük. Yardım talebinde bulunduğunda eskiyle bu arkadaşı karıştırmamız lazım. Zihni başkanın da spor konusundaki iyi niyetini artık biliyoruz. Peki bu insanlara elimize geçen bu fırsatı nasıl sunmayalım. Hep aramıyormuyduk Bafra Belediye sporun başına iyi insanlar neden gelmiyor, gelmediği için yardım etmiyoruz sözlerine son vermek.
 
İşte elimize fırsat geçti bu iyi niyetli insanlara yardım etmek hepimizin görevidir diye düşünüyorum. Tercih hakkımızı yıllardır aradığımız iyi niyetli insanlardan tarafa niye kullanmıyalım. Eğer bugün kullanmazsak yarınlar bizim için çok geç olabilir. Hata yapmış olabilirler veya yanlış yönlendirilmiş olabilirler. Ama kötü insan oldukları asla söylenemez. İşte biz spor severler burayı çok iyi değerlendirmeliyiz. Önümüzdeki günlerde Bafra Belediye Spor kulübü çok sıkıntılı günler yaşayabilir. Biz burada yardımcı olmazsak kendi gençlerimizin önünü tıkamış oluruz. Bütün Bafra bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli ve elinden gelen yardımı yapmalı. Saygılar...  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.