banner798
Her spor severin merak ettiği bu konuya açıklama getirilme zamanının geldiğini düşünüyorum ve benden bazı alıntı yaparak konuşanlarıda çürütmek gerekliliğine inanıyorum.
Kimse iç saha ile dış sahada oynadığımız maçların neticesine aldanmaması gerekir,bu oyun şablonumuz devam ettiği müttetce aynı görüntüleri yaşamamız kaçınılmazdır..Oynanan oyun felsefesinden bi haber olan kişilerin bu takıma vereceği hiç bir şey yoktur...Oyuncusunun özelliklerini bilmeyen ve buna göre sistem icat edemeyenlerin takımın sonuçları üzerine etki yapamayacakları aşikardır ve sonuç kaçınılmazdır..
 
Bu takımın futbolcuları defans anlayışını iç sahada orta alana yakın kurup oynadığı müttetce maç alması imkansızdır,,futbolcu özellikleride bu anlayışa uygun değildir...Aynı hat üzerinde çizgi defans anlayışı bu takımın en büyük handikapıdır..Kaleci degajlarında dahi ne yapacağını bilemeyen ve tetbir almayan takımın fark yememesi mucize kapsamına girer...Burada daha çok detayla yazmak isterim ama yanlış anlaşılmak beni üzüyor ve yumuşak geçişler yapıyorum..
 
Bu futbolcu kadromuz çizgi defans oynayamayacak kadar kötüdür...Ve defansı orta sahaya kadar çıkarıp oynadığımız bütün maçları kaybettmemiz kaçınılmazdır..Bütün maçlarda oynadığımız sorun yanlış transferler ve yanlış oyun sistemi ile ilgilidir...Takımımızdan iyi bir kumaş elde edilebilirmi sorusuna evet diyebilirim ve bu konuda fazla açıklama yapmamakla birlikte yardımcı olabirim diye düşünüyorum ama bu yardımı gönülden yapma ve bafra belediye spora zarar verenlerin ayıklanmasını talep etmeliyim diye düşünüyorum...Menfaat karşılığında bu kulübe zarar verenlerin artık konuşulmasına dahi gerek kaldığını sanmıyorum...DAHA ÖNCESİNDE VE ŞİMDİ YİNE SÖYLEMEK İSTİYORUM..........KENDİ ÇIKARLARI İÇİN YALAN KONUŞANLARIN BU KULÜBE VERECEĞİ ZARARI ASLA TAMİR EDEMEZSİNİZ...YANILDIMMI.. VE SİZLER İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE BU DEMİŞTİM...BİLİYORMUSUNUZ...HALA YAKINLARINIZDA...SAYGILARIMLA.....
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.