banner797
Her zaman olduğu gibi bu sezonda şampiyonluk parolası ile çıkarak birçok transferYaptık ve şu andaki durumumuz açısından 3 puan önde lider olarak ilk yarıyı lider olarakBitirmemiz her şeyin iyi gittiğini işaret edebilir. Oysa oynadığımız maçlara baktığımızda ve spor kamuoyunun düşündüklerine bakarsak ortada bir hoşnutsuzluğun olduğu biliniyor.
 
Bunun nedeni ise oynadığımız futbol olarak gösterilmektedir. Son maçlarda gösterilen performansın hiç iç açıcı olmadığını bilmekteyiz. Son oynadığımız 3 maçı göz önüne aldığımızda korkularımızda haksız olmadığımızı düşünebiliriz ve BAL liginin çok kısaOlmasının ise en ufak hataya yer bırakmayacağını anlayabiliyoruz.
 
Teknik ve oyuncu harmonisi hakkında daha önce düşüncelerimi yansıtmış ve avantajlarımız ile dezavantajlarımız hakkında görüşlerimi yansıtmıştım. Şu an itibarı ile o düşüncelerimi aynen korumaktayım ve deplasmanda oynayacağımız maçları düşündüğümde ne yapacağız.Diye merak etmekteyim.
 
BAL ligi transfer yönetmeliği ise tedavi imkânı tanımayacak bir şekilde önümüzde engel Çıkardığı için sorunlarımızın bir kat daha artacağını biliyorum. Ama burada transfer yönetmeliğini okumadan plansız hareket eden sorumluların cevap vermesi gerekir diye düşünüyorum.Para konusu gündeme gelirken atmaca kesilenler bu konuda şahin olmalı idiler..
 
Hele birde son maçta oynadığımız futbol bizleri bu konularda uyarıcı eleştirilerimizi erken yapmamız anlamında yönlendirmiştir.Taraftarın son 15 dakikada maça asılmasa acaba halimiz ne olurdu diye düşünüyorum..
 
Olan olmuş ve her ne kadar kötü oyna sakta ilk yarıyı lider bitirdik diyerek önlem almak yerine oturmayı tercih edenlerin futbol adına konuşmaya gerek kalmayacak günlerin kapımızı çalacağını bilmesi ve görmesi gerekir.Önümüzde çok önemli 4 maç vardır ve plan programların buna göre yapılması gerekiyor..Buradaki en büyük sorumluluk hocalarımıza düşmektedir ve daha iyi çalışmaları gerekiyor.
 
Yukarıdaki halı saha tesislerimizde yapılan idmanlara bir an önce son verilmelidir ve bu sahanın verdiği zararlar hakkında uzun uzadıya yazmak istemiyorum ama bu bir gerçektir.Yansıttığı zararları takımımızın oynadığı maçlarda rahatlıkla görebiliyorum.
 
Yazdığım yazılara yorum yollayan arkadaşlara belirtmek istediğim birkaç konuyu buradan paylaşmakta fayda var diye düşünüyorum.Arkadaşlar benim şahsıma değil fikirlere ve futbolun sizlere gösterdiklerine yorum yazın ve böylece isimlerinizi de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bafradaki futbol kültürüne ve gelişimine ancak bu şekilde katkı yapabilirsiniz..Ben nihayetinde aciz kulum ve elimden geleni sizlere en doğru şekilde yansıtmaya çalışıyorum.Ama spor camiası çok büyük ve geniş bir kitleye sahip,insanların keyfine göre yazmaya kalktığımda ortaya nasıl bir tablo ortaya çıkacağını düşünebiliyor musunuz.Yapılan haksızlıklar ve yanlışlıklar buradan nedim hoca tarafından sizlere aktarılır merak etmeyin ve müsterih olun.SAYGILARIMLA…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.