banner797
 Yaptığımız erken uyarılar değerlendirilmeye alındığından bu tarafa 1930 bafraspor takımı

Hem iyi futbol oynuyor hem birlik beraberlik anlamında çok iyi mesafe kat edildiğini görmekteyiz. Ucuz takımlar karşısında alınan galibiyetler ile idarecilere ve Bafra futboluna yapılan şantajı görmemezlikten gelinseydi inanın takımımız ve futbolumuz bu denli iyi yönde devam edemezdi. Yönetim kurulu üyelerimiz bu anlamda çok önemli bir hamle yaparak takımımızın önünde oluşan ve oluşacak diğer kargaşaları önlemiş oldular.

 

Zorlu Trabzon takımlarına karşı çok zorlu bir lig yaşayacağımız aşikâr ve ilk maçtan iyi bir sonuçla dönmemiz diğer maçlar açısından moral değeri taşımasına vesile olacaktır.

Şiddetli yağmur nedeni ile maça gidemediğimiz için teknik ve taktik konularda yorum yapamayacağımızı sizlere aktarırken takımımızın istikrarlı bir şekilde devam ettiğini söyleyebilirim.

 

Yalnız bir analiz aktarmakta fayda var, Trabzon takımları ile oynayacağımız zorlu maçlar

İçin çok iyi strateji uygulamamız lazım ve Sedat  hocanın bunu başaracak gücü ve deneyimi var diye düşünüyorum.Tabii bazı insanlar ve spor adamları kendi anlayışları doğrultusunda Sedat hocayı yıpratmak için bazı insanlar vasıtası ile iğneleme yapacaklardır ve ilk işaretlerini duymaya başladık..

Doğrular adına yapılan eleştirilere eyvallah diyecek kültürümüz vardır ama şahsi menfaatler doğrultusunda yıpratmak ve zarar vermeye çalışanları bilebilecek futbol adamlığı geçmişimiz vardır.

Takımımızın iyi yolda ilerlediğini görüyoruz ve şampiyonluk adına bütün mücadeleyi verebilecek birlikteliğin sağlandığına inanıyoruz.

İlk yarıda oynayacağımız maçlarda bu istikrarı sürdürmemiz halinde toplayacağımız puanlar ile çok avantajlı bir duruma gelebiliriz.

Önümüzdeki hafta oynayacağımız İLK ADIM maçında taraftar olarak bütün gücümüzle takımımızın yanında olmalıyız.

Trabzon idman ocağı maçında alınan puanın YOMRASPORUN yenilmesi ile daha bir önem kazandığı ortaya çıkmıştır. Teknik ekibi ve futbolcularımızı kutluyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.