banner798

Hakem dedik ,futbolcu dedik ,antrenörler derken sonunda küme düştük,Erol Servet Bağlar’a selam olsun,onun Bafra’daki yandaşlarına selam olsun..Bahaneler uydurduk zaman zaman ,bazen birilerini suçladık ,yapılan hatalar göremeyen arkadaşlarımızı uyarmakla zaman geçirdik boş yere..Şu anda kendime itiraf etmem lazım,keşke iyi niyetli demeyip bas bas bağırıp yazsaydım.

Günler geçecektir ve bu günleri unutacağız ve yeni maceralara sürükleneceğimizi tahmin ediyorum ,fakat aynı hatalar yine yapılır mı diye merak etmiyor değilim,çünkü;her sezon olduğu gibi yine ben çok iyi biliyorum diyen bir bilmeyen çıkar mı...Hüseyin Çamaş iyi niyetli olmasının bedelini takımı küme düşürerek ödedi ve Bafra tarihine geçerek unutulmazlar arasına girmiştir..Oysaki;sezon başında bu duruma düşeceğini ona ısrarla söylemiş ve uyarmıştım.EROL SERVET BAĞLAR’IN ne yapmak istediğini ona anlatmıştım,bana inanmak yerine başkasına ve Erol hocaya inandı ve bu günlere gelindi..İkinci büyük hatayı devre arası transferlerinde yine yaptılar,yanlış futbolcular gönderilirken yanlış ve gereksiz futbolcular elde tutularak,ayrıca yanlış ve gereksiz topçular transfer edilerek aynı anda 3 yanlışı birden yaptılar..Tabiî ki bu yanlışların oluşmasına sebep olan unsurları da yok edemeyerek büyük zafiyet göstermişlerdir bu idareci arkadaşlarımız.

Hatalı olduklarını ve kandırıldıklarını itiraf eden ve bu konuda büyük üzüntü içinde olduklarına inandığım idareci arkadaşlarımızın önümüzdeki günlerde nasıl bir tavır sergileyeceklerini açıklamalarını ve kamuoyunu bilgilendirmelerini bekliyorum.

Hırsızın hiç mi suçu yok düşüncesi ile bu arkadaşlara her zaman destek olduk ve elimizden gelen uyarıları yaptık ama fayda etmese de acemiliklerine ve iyi niyetlerine inandık.

Önlerinde iki yol var, ya istifa edecekler ya da biz bu duruma düşürdük biz temizleyeceğiz diyecekler, tabiî ki bunun kararını herhalde SAYIN ZİHNİ BAŞKAN verecektir, ama biraz acele etse iyi olur çünkü yine geç kalınma durumu söz konusudur. Tekrar söylüyorum geç kalırsak önümüzdeki yılı da kaybederiz. Bafra’daki insanlar olarak biz bize kaldık, alan aldı giden gitti, futbolun sürprizi bol olduğu gibi aynı zamanda acıması yoktur, futbolu bilenden korkuyorsan sende bir sıkıntı var demektir, ya acemisin veya başka birileri tarafından kandırılmışsın demektir. Oysaki bize hareket edip danışsa idik kimlerin ne olduğunu daha iyi anlardık ve bu durumlara düşmezdik.

İnşallah bu günleri atlatır ve sportif bir yapılanma içine girerek güzel günleri yakalarız. SAYGILARIMLA.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.