banner797
Son maçımızı oynarken lig boyunca yaşadıklarımızı gözümde canlandırmaya çalıştım ve bazen yaşadıklarımız üzerine kendi mide eleştirmeye çalıştım. Bazı maçlarda hiç hak etmedikleri halde bu takımı överek gaz vermeye çalıştığım oldu.Ama okurlarım o kadar dikkatli imiş ki bu konuda beni eleştirdiler.Haklı olduklarını açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bu futbol takımına hiçte hak etmediği şekilde payeler verdik zaman zaman.
Bazı yorumcularda bana sallamak adına sen biliyorsan niye yapmıyorsun diyerek işi basit bir anlayışa doğruya sürüklemeye çalışmıştır.Onlara da hak veriyor ve saygı ile karşılıyorum..
 
Futbolun derin manada dürüstçe yapılmasının vazgeçilmez unsurları ortaya koyulmadıkça bu konuda ben bazı kişilerle, spor kamu oyu da takımın başarıları ve başarısızlıkları ile sorun yaşayacaktır.Ben nedim hoca olarak bu sorunların yapısal kaynaklarının nerelerden geldiğini bilmekle beraber tedavi konusunda gücümün olmaması sorununu yaşıyorum.
 
Bu futbol takımının bir çok sorunları olduğunu ve tedavisinin zor olduğunu ima etmiştim, ama bazı nedenlerden ve karalama kampanyası yapan menfaatçileri aşmak mümkün olmadı.
 
Cumartesi günü 3 tane idareci arkadaşımızın yerel bir gazeteye verdiği beyanatlar beni doğrular nitelikte idi ve ayrıca verdikleri beyanattaki medeni cesareti tebrik ediyorum.Hatta daha ileri giderek sorumluluğu üzerlerine alma cesareti göstermişlerdir. Oysaki daha büyük sorumluluk taşıyan bazı idareci arkadaşlar aynı cesareti gösteremedikleri gibi sessiz kalarak bu arkadaşların kamuoyunda yalnız bırakmışlardır..
 
Sezon başında kimlerin neler yaptığı ve ne gibi girişimlerde bulunduğunu biliyor ve şu anda bu konuda bir şeyler söyleyerek kaos yaratmak istemiyorum.Ama şu mesajı vermek isterim.Benim ve bir futbolcu arkadaşımın seyrederek beğendiği futbolcuları çeşitli bahane ile almayan idareci arkadaşlara söylemek istediğim birkaç şey var.
 
Bizim tavsiye ettiğimiz futbolcuların guruplarında şampiyon olduklarını biliyorlar mı acaba.Sorumluluk ve elini taşın altına koyma anlamında her şeyi yaptık ama bazı menfaatçi girişimcilerin iftiraları sonucu takım bu hale geldi ve şu günlerde aynı kişilerin hala sallamakla meşgul olduklarını gözlemliyorum.
 
Korku ve menfaat denen duygularla hareket eden, kendi işine geldiğinde Bafraspor lu olan kişilerin bu takıma ve Bafra ya verdiği zarar o kadar büyük boyutlardadır ki anlatamam.
 
Acilen önümüzdeki yılın futbol politikası belirlenmeli ve gereken çalışmaları hemen yapmalıyız. Daha önceki dönemlerde yine söylemiştim, sona kalan hem parasal yönden hem futbolcu kalitesi yönünden sıkıntılar yaşar.
 
Bu konularda teknik anlayışı ve gereklerini herkes bilemez ve uygulama becerisini gösteremez, tıpkı bu takımda bulunan çok sayıda tecrübeli futbolcunun hiçbir şey yapamayacağını bilememeleri gibi..
 
En çok zarar gören kim oldu biliyor musunuz..Bafra’nın genç çocukları ..Bazıları bu takımda çok rahat oynayacak konumda iken bazı kişiler onların fırsat bulmaması için çok büyük gayret gösterdi ve başarılı oldu.
Saygılarımla..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.