banner798
Maç çok önemli idi çünkü maç sayısı az lig kısa, yani federasyon şöyle bir yol sunmuş , kafanıza göre takılın ama fazla maç yapmanıza gerek yok..
 
İlk adım Belediyespor bizim takıma o kadar aşırı bir motivasyonla hazırlanmışki anlatamam, maç sürecinde bu neden acaba diye kendime defalarca sordum..Maç kazanma isteklerini doğru karşılıyorum ama bu kadar sertlik ise kabul edilebilir değildi.
 
Maç kritiğine geçmeden önce bir konuya da dikkat çekmek istiyorum, bafraya geldiklerinde elimizden geldiği kadar samsunlu spor adamlarına ve antrenörlere misafirperver davranmaya çalışıyoruz ve bu yapılıyor da…Oysa bizler samsuna gittiğimizde samsundaki spor adamlarından bazıları sadece başkanlarımızın arkasında takılarak onlara şirinlik yapıyorlar.
ACABA NEDEN..! Bu konuyu iyi tahlil etmek lazım…
Gelelim maça, iki takımında sahaya dizilişlerine baktığımızda şunu gördük önce gol yememek ve rakibin hatasından yararlanmaktı,tabiî ki bu konuda iki takımda bazı hatalar yaptı ama, gerginlik anormal derecede had safhada olduğu için iki takımda bundan yaralanamadı.Maç bütün futbol kavramlarını ve terimlerini alt üst edecek istatikte geçti desem yerindedir, bir çok bölümde kafamızı havaya ve sağa sola çevirmekten neredeyse boyun fıtığı olacaktık…..
 
Beşli defans bloğumuza rakip takımın altılı defans bloğuyla karşılık vermesi bizden ne ne kadar etkilendiğini gösterse de bizim için avantaj sayılabilecek kornerlerden yararlanamamız düşündürtücü idi..Rakibin bizi iyi analiz edememesinin avantajını iyi kullanabilecek hamleyi yapabilseydik maçı alabilirdik..NASILMI ! Rakip takımın defansı bir çok bölüde defansını orta sahaya kadar çıkarırken biz forvet bölgesinde ve orta sahanının göbeğinde iyi pas kullanan bir diziliş sergileyemedik. Rakip takımın en ağır yeri olan defans göbeğine ara pası salacak oyuncuları iyi tayin edemedik, her ne kadar serdar için bu düşünülsede volkan da o pozisyonda oynamalı idi .İki santraforumuzda aynı özelliklere sahip olması topu kontrol etmede bize sıkıntı sağladığı için sıkıntı çektik. Oysa Polat daha uzun süreli oyuna girmiş olsa idi topu kendi lehimize çevirme olanağı daha çok bulabilirdik..
 
Bu beraberlik bize neler sağlayacağını rakip olacak Sivas ve Erbaa maçının sonucundan anlayacağız ve oazaman kısa sürecek bu ligde neler olabilir tahlilini iyi yapabiliriz ,ama şunlarıda söylemek isterim,bizim takım için en büyük tehlike samsun takımları olacaktır ve önlemimizi almamız gerekir….Takımlar arasında aşırı bir futbol farkı olmadığı için , bu durumdan rakipler yararlanabilir.Rakiplerin bizim için en büyük sıkıntısı etki ve tepki meselesi. ÇÜNKÜ HERKESİN GÖZÜ BAFRADA…TEK NEDENİ İSE DEVAMLI DIŞARIYA BAĞIMLI HAREKET ETMEMİZDİR..
 
Hakem içinde bir hususa dikkat çekmekte fayda var sanırım,BİR MAÇTA BU KADAR DÜDÜK ÇALAN HAKEM İSTATİKLERİNİ HERHALDE ALT ÜSR EDEN HAKEME ŞAHİT OLDUK..SAYGILARIMLA.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.