Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Terme Kaymakamı İlyas Gün, FETÖ’den tutuklandı

SAMSUN'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Terme Kaymakamı İlyas Gün, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldıktan sonra da dün gözaltına alınan Terme Kaymakamı İlyas Gün, emniyetteki ifadesinin ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkan İlyas Gün, tutuklanarak Samsun E Tipi kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

TOZLU 'DA 1 TUTUKLAMA

Öte yandan 3 gün önce Tozlu Giyim A.Ş.'ye yapılan operasyon sonrası gözaltına alınan firmanın genel sorumlusu Süleyman D. ve çalışanlar Altan A., Engin K., Yusuf Y. ile Ferdi D.'de bugün adliyeye sevk edildi. 4 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, Ferdi D. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.