banner798
PANİK YAPMAYA GEREK YOK!
 
Geçen hafta oynadığımız Atakum Belediyespor maçındaki ilk yarı oyununa göre bu mağlubiyeti normal karşılayabiliriz ama ikinci yarı oynadığımız futbola bakacak olursak iyi olmadı bu mağlubiyet diyebiliriz. İyi olduğumuz zamanlarda eksik yanlarımızı görerek çalışırsak ve şımarmadan hareket edersek bu türlü mağlubiyetleri önleyeceğimizi sanıyorum. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maça konsantre olmamız gerekirken rakiplerimizden, Fatsaspor ve Çarşambaspor’un kendi aralarında oynayacağı maç bizim açımızdan çok önemli olacaktır. Şu güne kadar oynanan maçların bize anlattığını yorumlayacak olursak bütün takımlar hemen hemen aynı güçteler sayılır.
 
Çarşambaspor’un ensesinde kalmalıyız!
 
Ben şahsen Çarşambaspor’un bir adım önde götürebilecek kadroya sahip olduğunu düşünüyorum. Bu gurubun düğümünü çözecek gelişmelerin devre arası yapılacak transferlerde yaşanacağını düşünüyorum. Bizim burada yapmamız gereken ikinci yarının başında oynayacağımız ÇARŞAMBASPOR maçına kadar liderin ENSESİNDE KALMAKTIR VE BUNU BAŞARABİLECEK KADRO DERİNLİĞİNE VE KALİTESİNE SAHİBİZ.
 
Yangına körükle gitmeye gerek yok!
 
Sivas Zara Belediyespor takımından aldığımız bu mağlubiyet üzerine yangına körükle gitmeye gerek yok diye düşünüyorum ve eleştirilerin takımın iyi gittiği dönemlerde eksik yönlerinde olmalı diye düşünüyorum. Ben her zaman böyle yazı yazmaya çalıştım geçen yıl Tokat’taki final maçından sonra yazdığım bu tür yazıdan dolayı birçok eleştiri almıştım. Bir olay gerçekleştikten sonra yazmanın anlamsızlığını her zaman yazılarımda vurgulamaya çalıştığım gibi ben Nedim Hoca olarak yazılarımı ÖNGÖRÜLER üzerine yazmaya çalışmışımdır.
 
Başımıza gelmeyen kalmadı!
 
Geçmiş yazılarımı okuyarak bunu rahatlıkla görebilirsiniz ve hatta o sezon içi öngörülerimin sonucuna da rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Bazı okuyanlarım benim bu öngörülü yazılarımın yeteri kadar net ve anlaşılır olmadığından şikâyetçi olmaktalar.Oysa tam açık ve net yazdığımız zaman başımıza gelmeyen kalmıyor.
 
Haciz altında olduğumu bilen yok sanırım…
 
Bu yüzden Bafraspor Başkanını ve BAFRASPOR haklarını savunmaktan HACİZ altında olduğumu pek bilen yok sanırım. Her ay düzenli olarak para ödemekteyim. Bu yıl ise bir kere eleştirdik diye samimi arkadaşımızın bile bana ve oğluma yapmadığı kalmadı kardeşim. Tehditler şantajlar havada uçuşmaya başladı.
 
Hangi dengeleri bozuyoruz…
 
Ne kadar garip durum değil mi arkadaşlar Bafraspor’dan para kazananlar Bafraspor için mahkemelerde gidip gelen evine haciz koyulan adamı eleştiriyorlar. Burada bana savunulan tez şu bazı dengeleri bozuyormuşuz. Hangi dengeleri bozuyoruz kardeşim bize söyleyin de bizlerde bilelim. Yoksa bilmediğimiz kandırmacalarlamı meşgul oluyoruz. Biraz insaflı olmak lazım arkadaşlar…

Söz konusu Bafraspor olunca...
 
Futbol adına ve alınan mağlubiyet üzerine yazmadım ve yaşanan bazı olaylara değinmeye çalıştım. Söz konusu Bafraspor olunca duygularımı asla yazılarıma alet etmem ama bana yalan yanlış yapılan haksız ithamları da kabullenmekte artık zorlandığımı da belirtmeliyim.Futbola dönecek olursak önümüzdeki hafta kaybettiğimiz bu maçı telafi edebiliriz diye belirtiyorum ve bu güce sahibiz. Rakiplerimizin de ne yapacağı çok önemli tabiî ki.
Saygılarımla.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.