banner797
MAÇTAN ÖNCE YAZACAĞIM YAZIYI SADECE TEKNİK VE TAKTİK MANADA YAPTIKLARIMIZ VEYA YAPAMADIKLARIMIZ HAKKINDA YAZMAYI DÜŞÜNÜYORDUM. FAKAT ÖYLE, GELİŞMELER OLUYORKİ ANLAMAK VE HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN OLMUYOR VE MAÇ SONUNDA İSE TEKNİK KONULARDA YAZMANIN BÜTÜN OLARAK ORTADAN KALKTIĞINI GÖRÜYORUZ.
 
Galatasaray’da yaşanan gelişmelere eş değer olaylar yaşanmakta ve öylesine bıçak sırtı bir durum var ki hamle yapmak cesaret istiyor.
 
Daha önce yazdığım yazılarda bir konuya dikkat çekmiştim ama dikkate alan olmadı sanırım. Bu takımı korku esir almış ve bu korkunun yaydığı etki ile birçok istemediğimiz gelişmeler yaşanıyor. Öylesine bir futbol müsabakası yaşadık ki sezon sonunda neler olacağını büyük bir merakla bende ekliyorum. Şampiyon olur muyuz sorusunun cevabını ise bizim futbolcular vermeli diye düşünüyorum.
 
Rakiplerimizin bizi sürüklediği yerdeyiz ama bu yeri korumak gibi bir düşüncenin olmadığı tarzda futbol oynayarak seyircimizi de çileden çıkarmaya başladık. Daha bir gece öncesinden paralar dağıtılmış ve gerekli bütün şartlar lehimize gelişip ayarlanırken sanki gizli bir el bütün ayarları bozmaya çalışıyor. CAN kırmızı kartla oyun dışında kaldığı zaman BAŞKAN HÜSEYİN ÇAMAŞ 'ın gözlerinden dökülen yaşları dahi dikkate alınmadığını görmek hepimizi çok üzdü. İlk Adım belediyespor bize öylesine bir ders vermiş oldu ki birçok şeyi görme ve anlama fırsatı bulduk.
 
Her şeyin sadece futbol olmadığı, bazen yaşananlarında futboldan daha önemli olduğunu görme ve tedbir alma becerisine de bağlı olduğunu umarım herkes ağlamıştır. Bu yaşanan saçmalıkların Hüseyin ÇAMAŞ' a büyük haksızlık olduğunu düşünürüm. Bu derece çalışan ve devamlı istekleri karşılama konusunda büyük gayretler gösterdiğini biliyorum ve bu manada büyük haksızlığa uğradığını düşünüyorum ve futbolcularımızın biraz insaflı ve insancıl olmaya davet ediyorum.
 
Seyircilerimizin büyük üzüntü ile bu maçı göre göre yaşamaları hakikaten çok kötü olduğu gibi onarılmaz yaralar açtığına şahit olduk. Antrenör arkadaşlarımızın da bu durumu çaresizce seyretmelerini anlamak mümkün olmadığı gibi taraftarında kafasında soru işareti oluşmasına sebep oldular. Fedakârlıkların olduğu yerlerde büyük dayanışma olur derken sadece korkularla beslenirse bu durumun ortadan kalkacağını söylemiştim ve bugün gördük ki korku ortamı daha vahim bir hal almış.
 
Sadece HÜSEYİN ÇAMAŞ üzerinden bu takım yürümez arkadaşlar, kendinize gelin ve bugünkü yaşadığımız ayıbı bir an önce ortadan kaldırıp bu takımı şampiyon olmasını sağlayın. PARA konusunda göstermiş olduğunuz ısrarlı çalışmaları sahada da gösteriniz ve bir an önce toparlanın.
 
Maç oynanırken ortaya atılan ve dalga dalga yayılan bir konu ise Bafralı futbolcular hakkında yapılan konuşmalardı ve işte Bafra‘lı böyle yapıyor diye birçok eleştiri gündeme gelerek kendi futbolcularımız hakkında olumsuz gelişmelerin ilk sinyallerini de almış olduk.
 
Bu maçın skoru vicdanımda beni yaralamış olsa da oynanan futbol ve yaşadığımız çaresizlik utandırıcı olmuştur.
 
İNŞALLAH BU DURUMA BİR DAHA DÜŞMEYİZ.
SAYGILARIMLA.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.