banner798
Şampiyonluk yolunda önemli rakip haline gelen ERBAASPOR maçı beraberlikle bitinceBu yoldaki maceramız yeniden başlamış oldu. Rakiplerimizin aldığı puanlar ise bize yaklaşmalarına olanak sağlamış oldu. En önemli rakiplerimizle deplasmanda oynayacak olmamız ise ikinci yarıda en büyük engel olacağa benziyor.
Bugün oynadığımız bu maçın en büyük zorluğunu sahamızın kötü şartları oluştururken Gereksiz ve acemice görülen sarı kartlar ise oyun içinde belimizi büktü, sonucuna bakarsak En önemli mevkideki iki oyuncumuzu kaybetmekte takımımıza nasıl yansıyacağını ise önümüzdeki maçta görebileceğiz.
 
Hava şartları yağmurla desteklenince sahada top oynanamaz hale geldi, ama 10 kişi kaldıktan sonra takımımız anormal derecede koştu ve bu açığı kapattı. Maçı almamız bile işten değildi, oysa çok korkmuştuk. Takım kadromuzun sakatlıklar ve kartlar dolayısı ile eksik kalmasından sonra anladık ki şampiyonluk yolunda oyuncu sıkıntımız belirgin bir şekilde ortaya çıkmış olduğudur. Bu konuda yönetim kurulunun gerekli tedbirleri alacağını umuyorum.
Maçın geneline baktığımızda saha şartlarının bizlere gerekli verileri vermediğini anlarken,Bazı oyuncularımızın ise saha şartlarına adapte olamadığını gözlemledik.
Ben takımızın 10 kişi kaldıktan sonra oynadığı ve göstermiş olduğu mücadeleyi kutlarken Bundan sonra önümüzdeki maçlarında düşündüğümde işimizin bir hayli zor olduğunu söyleyebilirim ve bu konuda adım atacaklarında kimseye alet olmadan sağlıklı tedbirler almasını temenni ediyorum. Rakip takım ERBAASPOR için yazacağımızı özetlemek gerekirse Saha şartlarının zorluğuna göre deplasmanda oynayacağı oyunu iyi bildiğini söyleyebilirim.
 
Son maçımızı alırsak devre arasında daha sağlıklı düşünceler ve kararlar adına nefes alma imkânı bulmuş olacağız.saygılarımla..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.