Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner798

AFAD Gönüllüsü Belge Dağıtımı yapıldı

SAMSUN Valisi Zülkif Dağlı, Vali Yardımcısı Hasan Öztürk, AFAD Gönüllü ve Bağışçı İlişkileri Dairesi Başkanı Mehmet Akif Can ve AFAD İl Müdürü Levent Uçarlı ile birlikte İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde düzenlenen Destek AFAD Gönüllüsü Belge Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Samsun okullarında başlamak üzere AFAD Gönüllülüğünü artırmak için yürütülen çalışmalar neticesinde Samsun'da bugün itibarıyla daha önceki gönüllülerle birlikte toplam 8.118 AFAD Gönüllüsü sayısına ulaşıldığını ifade eden  Vali Dağlı, "Temel AFAD Gönüllüsü olan bu gönüllülerimizden 119’u da Hafif Arama ve Kurtarma Eğitimi, Yangın Eğitimi, İlkyardım Eğitimi ve İnsani Yardım Eğitimini tamamlayarak Destek AFAD Gönüllüsü olmuşlardır. Bu sayıları daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz. "

Vali Zülkif Dağlı,"AFAD Gönüllülerimizin arama-kurtarmadan yardım dağıtımına kadar her alanda aktif görev alarak AFAD koordinasyonunda yaraların sarılmasına büyük bir katkı verdiğini geçtiğimiz Ağustos ayından yaşanan sel felaketi nedeniyle Sinop’ta yürüttüğüm koordinatörlük görevim sırasında bizzat müşahede ettim. Bu nedenle 15 yaşından itibaren tüm vatandaşlarımızı bir kez daha AFAD Gönüllüsü olmaya davet ediyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunAfadGönüllü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.