Öne Çıkanlar ankara KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Ak Parti 19 Mayıs ilçe başkanı mahalle başkanlarıyla buluştu

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven mahalle başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mahalle başkanları ile bir araya gelen Ak Parti, 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven," AK Parti olarak 19 Mayıs İlçemizin bir hayalinde gerçeğe dönüşmesi bizleri mutlu etmektedir .Yarım asırdır 19 Mayıs İlçemizde kaliteli içme suyu ve su kesintileri her daim gündemde olmuştur . 19 Mayıs Barajımızın hemen yanında inşaa edilen ve günde 100 bin metreküp su arıtan 19 Mayıs İçme suyu Arıtma Tesisi artık 19 Mayıs İlçemize Memba Suyu Kalitesinde kesintisiz içme suyu hizmeti vermektedir. 19 Mayıs ilçemizde çeşmelerden su akmayan tek bir hane kalmayacak . Güzel 19 Mayıs İlçemize Hayırlı ve Bereketli olsun." dedi.

Teşekkür konuşmasında İlçe Başkanı Seven,"19 Mayıs'lı hemşerilerimiz adına başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, Milletvekillerimize , Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanımıza , dönemin İl ve İlçe Başkanlarımıza teşekkür " etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.