Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner797

Akcagöz, Genelkurmaya Sordu
 Her iki Türk askerinin hunharca bir katliama maruz kaldığının iddia edildiğini ifade eden Akcagöz, “ Aradan bir hafta kadar bir zaman geçti. Kimseden ses çıkmıyor. İddianın ortaya atıldığı gece ve akabinde internet yavaşladı, sosyal medya ağlarına erişim kısıtlandı. Bu durum, bizim şüphelerimizi ve endişelerimizi artırdı. İçimizdeki bu kaygıyı gidermenin yolu, resmi ağızlardan bu konuda bir açıklama yapılması idi ama maalesef aradan geçen zamana karşın böyle bir açıklama yapılmış değildir. “ dedi.

Ülke için, vatan için yapılan mücadelenin kutsal olduğunu dile getiren CHP Samsun İl Başkanı, “ Ancak, ne idüğü belirsiz bir bataklığın içindeyiz. Çocuklarımız, vatan topraklarında ölmüyorlar. Orada ne işimiz vardı diye sorunca, vatan millet Sakarya edebiyatı yapanların, farklı bir telaşa kapıldıklarını görüyoruz. IŞİD, ciddiye alınmamış bir örgüt müdür, yoksa eylemleri ve çalışmaları bir dönem görmezden mi gelinmiştir? Tayyip Erdoğan, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ diye halka sesleniyordu. İnsanlarımız ölüyor, biri onu uyarsın’ dedi.

Aynı üniformayı paylaşan ve bu ülke için askerlik yapan herkesi derinden yaralayan görüntüler karşısında, sanki bunlar hiç olmamış gibi davranmanın, sorunu çözmeye yetmediğini dile getiren Akcagöz, “ Askerlerimizin esir edildiği doğru mu? 15 aydır bundan neden haberimiz yok? Bu konuyla ilgili soruşturma açılmış mıdır? Yakılarak şehit edildiği iddia edilen askerlerimizin aileleri ile temas kurulmuş mudur? Bunlar, kafamızı kurcalayan sorulardır. Bu nedenle, askerimizin güvenliğinden birinci derecede sorumlu olan Genel Kurmay Başkanlığı’na bu soruları sorduk ve bilgi edinme yasası kapsamında bunların cevabını yazılı olarak istedik. Bakalım, nasıl bir cevap gelecek? Umarım, bizim gördüklerimiz, bir tiyatrodan ibarettir. Umarım, bu gördüklerimiz terör örgütünün kirli bir propagandasından ibarettir. “ dedi. 


Anahtar Kelimeler:
SamsunAkçagöz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.