Öne Çıkanlar Ogün Samast Kaçak Alkol
banner798

Akcagöz: " ilk miting coşkusu harikaydı"
Amasya mitinginin büyük bir coşku ve heyecan içinde geçtiğini belirten Tufan Akcagöz, " Amasya'nın tercih edilmesi önemli. Çünkü Amasya bir millî mücadele kenti. Amasya genelgesinin milli mücadele tarihindeki önemi büyük. Milleti yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır şiarı, tarihe çakılı bir destansı hikayenin ilk sözü gibidir. Bu nedenle Amasya önemlidir. Amasya genelgesi, Sivas Kongresi'nin de habercisidir. Sayın Genel Başkanımızın da ilk mitingini Amasya'da düzenlemiş olması, bu açıdan oldukça anlamlıdır. " dedi.

Hava muhalefetine rağmen yoğun bir kalabalığın, meydanı alabildiğine doldurduğunu dile getiren Akcagöz, " Yağmur çamur demeden, partili partisiz tüm Amasya halkının bu mitinge katıldığını gördüm. Gurur verici bir tablo ortaya çıktı. Bir kısım insanların, yağan yağmura rağmen, uzun süre ve ıslanmak pahasına açık alanda beklediğini gördüm. Halkın beklentisi yüksek. Moraller gayet iyi. Vatandaşın, sandıktan hayır çıkacağı noktasında hiç bir endişesi yok. Meydanda, her partiden insanı görmek mümkündü. Hiç şüphe yok ki, memlekette huzur beklentisi içinde olanların referandumda seçeneği 'hayır' olacaktır. Yarın, yani Cuma günü, önceki genel Başkanımız ve Antalya Milletvekilimiz Deniz Baykal konuğumuz olacak. 21 Mart Salı günü ise Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da olacak ve kamuoyuna duyuracağımız bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. Samsun da referandumda 'hayır' coşkusuna bu toplantılarda katkı sunacak." diye konuştu.

CHP'nin Amasya mitingine çok sayıda Milletvekili ve vatandaş katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.