Öne Çıkanlar 2017 İşitme 2017 İşitme Engelliler
banner797

Aksoy: Tarihimiz zaferlerle dolu
30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümü nedeniyle İYİ Parti Samsun İl Başkan Vekili Hasan Aksoy tarafından kutlama mesajı yayımlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan İYİ Parti Samsun İl Başkan Vekili Hasan Aksoy, Türk milletinin tarihinin zaferlerle dolu olduğunu söyledi. 1922 yılında kazanılan 30 Ağustos zaferinin, millet olarak kararlılık, birlik, beraberlik ve hürriyet sevdasının en büyük göstergesi olduğu ifade eden İYİ Parti Samsun İl Başkan Vekili Hasan Aksoy yayımladığı mesajda "Vatanımızın düşman işgalinden tamamen kurtuluşunu simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, Milletimizin tüm imkansızlıklarına rağmen vatanseverliği sayesinde kazanılan bir zaferdir. Her türlü yokluğa rağmen el ele, omuz omuza vatan sevgisiyle, birlik ve beraberlik içinde zorlukların üstesinden gelen Türk Milleti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, büyük bir zafer kazanmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunIyi Parti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.