Öne Çıkanlar istanbul futbolcu Aşkın Yeter
banner798

Alcan’dan Sandıkçı’ya ziyaret

Alcan’dan Sandıkçı’ya ziyaret

ALCAN BİLGİ VERDİ

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Samsun Şube Başkanı Yılmaz Alcan, yönetim kurulu üyeleri ve MİSİAD Canik İlçe Başkanı Ümmet Şimşek, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’yı makamında ziyaret etti. Belediye başkanı İbrahim Sandıkçı’ya, MİSİAD hakkında bilgi veren başkan Yılmaz Alcan, ahilik kavramında hareket ettiklerini söyledi. Ticari olarak üyeler arasında dayanışma, istihdam alanını genişletmenin hedefleri olduğunu söyleyen başkan Yılmaz Alcan, belediyeler ile birlikte hareket ederek Samsun’un ekonomisine katkı sağlayacak projeler üzerinde çalışmalar gerçekleştireceklerini ifade etti.

SANDIKÇI: ‘DERNEKLER ÖNEMLİ’

Ziyaret için teşekkür eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, derneklerin toplum için çok önemli olduğunu ve bu bağlamda daha etkili çalışmalar gerçekleştirmeleri gerektiğini söyledi. Belediye olarak üzerlerine düşen bir şey olduğunda katkı sağlamaktan kaçınmayacaklarını belirten belediye başkanı İbrahim Sandıkçı, MİSİAD Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan’a çalışmalarında başarı diledi.

Anahtar Kelimeler:
CanikSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.