Öne Çıkanlar ankara KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya
banner798

Anuk'ta 10 Kasım Mesajı yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlkadım İlçe Başkanı Yavuz Anuk, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal ettiği 10 Kasım'la ilgili bir mesaj yayımladı. Başkan Anuk, büyük önderi Anma Günü vesilesiyle bir kez daha minnetle andıklarını belirterek, Atatürk'ün mirasının yaşatılmasının milletin ortak sorumluluğu olduğunu vurguladı.

Başkan Yavuz Anuk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının yıl dönümü. Türk milletinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, 85. ölüm yıl dönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz. Büyük önder, milletimize bıraktığı mirasla aydınlık yarınlara olan inancımızı her daim canlı tutmaktadır.

Mustafa Kemal Atatürk, sadece bir lider değil, aynı zamanda düşünce ve vizyon sahibi büyük bir devlet adamıydı. Onun önderliğinde kazanılan zaferlerle dolu tarih, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin destanıdır. Atatürk'ün ilke ve inkılapları, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine çıkarma hedefine yönelik eşsiz bir vizyonun ürünüdür.

Bugün, Atatürk'ün gösterdiği yolda, birlik ve beraberlik içinde milletimizin hedefleri doğrultusunda yürümeliyiz. Atatürk'ün öğretileri, milletimizin ortak değerleri olmaya devam etmelidir. Bizler, onun mirasını koruma ve yaşatma sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, aziz milletimize sağlık, huzur ve refah diliyorum. Büyük Türk milleti, Cumhuriyetimizin teminatı olan bu büyük lideri asla unutmayacak ve emanetlerine sahip çıkacaktır."

Anahtar Kelimeler:
SamsunIlkadım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.