Öne Çıkanlar istanbul şehit
banner798

Atakum'da Engelliler Günü paneli düzenlendi
CHP ATAKUM İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİYLE PANEL DÜZENLENDİ

3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle CHP Atakum İlçe Başkanlığı’nda sivil toplum kuruluşları, belediye başkan aday adayları, yönetici kadrosu ve üyeleri ile “Geçmişten Günümüze Engelliler Tarihi, Hak İhlalleri ve Çözüm Yolları” konulu panel düzenlendi. Panele CHP Atakum Belediye Başkanı aday adaylarından Abdullah TAŞKIN, Aylin TAT, Bayram ÇELİK ve Cemil DEVECİ’de katıldı.

CHP Engelliler Üst Kurulu Üyesi Dr. Atila TEKCAN konuyla ilgili sunum yaptı. Engellilerin tarihini, yaşadıkları sorunları ve parti programını katılımcılara anlattı. Panele sinevizyon yolu ile katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar BİÇER KARACA katılımcılara engelliler hakkında verdikleri yasa tekliflerinden bahsederek, engelliler konusunda hak ihlallerinin takipçisi olacaklarını söyledi. Ayrıca panele sinevizyon yolu ile katılan Yaşamboyu Eğitim Derneği Genel Başkanı Av. Ali ULUSOY, kurulan Türkiye Engelliler Meclisi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Anahtar Kelimeler:
AtakumCHP Engelliler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.