Öne Çıkanlar bafra SAMSUN KART
banner798

Av tüfeğiyle ateş ederek iki kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı

Olay Samsun'un İlkadım İlçesi Yaşardoğu Mahallesi'nde 23 gün önce meydana geldi. İddiaya göre yolda yaya olarak yürüyen Murat S., aralarında husumet bulunan 17 yaşındaki H.O. ve 21 yaşındaki Kemal Kamber ile karşılaşınca, aralarında tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce, birbirlerini tartaklayıp ayrıldılar. Bir süre sonra motosiklet ile geri gelen Murat S. av tüfeğiyle H.O. ve Kamber'e ateş ederek olay yerinden kaçtı. Vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden 2 yaralı hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüpheliyi dün yakalayıp gözaltına aldı.

Yapılan soruşturma sırasında Murat S.'nin silahlı tehdit suçundan kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

Anahtar Kelimeler:
SamsunYaralama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.