Öne Çıkanlar Emirliğİ Doğanderesi
banner797

BAFRA BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Samsun Büyük Şehir Belediyesi ve 17 ilçenin Belediye Zabıta Müdürleri ile ruhsat yetkilileri Bafra’da bir araya geldi. Çelik Park AVM’de gerçekleşen programlı toplantıda Halkla iletişim, yeni yönetmelikler, genel sorunlar ve hizmet standardının yükseltilmesi konuları konuşuldu. Toplantıya Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Yılmaz Açıcı, Ruhsan İşleri şube müdürü Mevlide Atmaca, Bafra Belediyesi Zabıta Müdürü Davut Usta ve 17 İlçenin zabıta müdürleri ve yetkilileri katıldı

Bafra Belediyesi Zabıta Müdürü Davut Usta yaptığı açılış konuşmada “ Görev alanımızda ki sorunları, gelişmeleri, daha iyi hizmet etme konusunda ki yapılacak olanları, yeni yönetmelikleri ve halkımızla iletişim konularını konuşacağımız bu toplantının verimli olacağına inancımız tamdır. Sizleri ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz “ dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Samsun Büyükşehir ve 17 ilçemizin Zabıta hizmetleri alanında ki daire başkanı, şube müdürü, müdürleri ve yetkililerini ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Toplantıya katılmayı çok arzu ediyordum. Fakat Samsun Valiliğimizde OSB Toplantısı olduğundan dolayı katılamadım. Toplantının çok verimli geçtiğini öğrendim. Zabıta hizmetleri kentlerimiz için çok önemlidir. Bu hizmetlerin yerine getirilmesinde vatandaşlarımızın da zabıtalarımıza yardımcı olmaları çok önemlidir.” Dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.