Öne Çıkanlar istanbul şehit
banner798

Bafra'dan Adıyaman'a sebze meyve götürüldü

Samsun Bafra ilçesinden, Adıyaman deprem bölgesine kurulan Samsun Köyü’ne bir kamyon dolusu gıda yardımı yapıldı.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen, merkez üstü Kahramanmaraş olan, 11 ili etkileyen deprem bölgesine yardımlar aralıksız devam ediyor.

Bafra Sebze Üreticileri Birliği yönetimi, SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşcı’nın kurduğu, Samsun Köyü'ne Bafralı hayırsever çiftçilerden topladıkları, kış sebzeleri ve kuru gıda yardımlarını Adıyaman’a ulaştırdı.

Sebze Üreticiler Birliği Başkanı Adem Aşçı yaptığı açıklamasında, “ Bilindiği üzere ülkemiz büyük bir deprem yaşadı. Devlet ve millet olarak hep beraber acılarımızı sarmaya çalıştık, halen yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz. Burada bulunan, Samsun Köyü konteynırlarına ve Adıyaman mahallelerindeki çadırlara kış sebzesi ve gıda yardımlarında bulunduk. Gönüllü olarak çalışan vatandaşlarımızı yardım ederek, getirdiğimiz gıdaları tek tek hep beraber poşetledik. “ dedi.

Yardımlarının devam edeceğini belirten Adem Aşçı, yaşadığımız acı inşallah son olur, Rabbim aynı acıları tekrar bizlere yaşatmaz. Burada yaşadıklarımız bizleri duygulandırdı ve hem onurlandırdı. Samsun Köyü’nde bizlere desteklerini esirgemeyen SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı ve yönetimine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.