Öne Çıkanlar 2017 İşitme Engelliler Olimpiyatları 30 Ağustos
banner797

Başkan Demir,Söz Verdik, Alt Yapı Bitecek
banner852

19 Mayıs ilçesi Yörükler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşup sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “31 Mart seçimlerinde söz verdik. Samsun’un 1251 mahallesi var. Bunlardan 946’sı kırsal mahalle, köy dediğimiz yerler. Vezirköprü’den Yakakent’e, Bafra’dan Terme’ye, Kavak’tan Asarcık’a, Havza kadar 17 ilçenin tüm mahallelerinde altyapıyı bitireceğiz. Şuanda 500 makine sahada çalışıyor. Dolayısıyla bütün Türkiye’de kırsal altyapıyı bitiren ilk şehir biz olacağız. Bu altyapıya içme suları da dahil” dedi.

HER KONUYA ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ
Adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde çalışmaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Mustafa Demir, “Sadece bunlarla değil. Geçen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank Samsun’daydı. Havza Mekanik Otoparkı’nın temelini attık. Her konuya çözüm üretiyoruz. Biz hizmet için buradayız. Bir daha başkan olalım diye değil” ifadelerini kullandı.  “Bu iş hizmet işi” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir şunları söyledi:

HAK’TAN, HUKUKTAN, HAKKANİYETTEN ASLA AYRILMIYORUZ
“Cumhurbaşkanımızın önderliğinde il başkanlığı döneminden bu yana hizmet için çalışıyoruz. Gecemiz yok gündüzümüz yok. Haktan, hukuktan ve hakkaniyetten asla ayrılmıyoruz. Bu imkanları, bu hizmetleri sizin hakkınıza, hukukunuza sahip çıkarak oluşturduk. Bilginiz olsun diye söylüyorum. Yalnız şunu yapmayın, bir tek benim için demiyorum yakından izleyeceksiniz. Yoktan var etmek Allah'a mahsus. Ama can tendeyken akıl baştayken vizyon ve yapma noktasında, kalite noktasında asla taviz vermiyoruz. Biz vatandaşın hakkı olanı yapma noktasındayız.”

19 MAYIS’TAN HAVAALANINA
Samsun’un Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Demir, “Sanayi bakanımız buradaydı, Samsun'da Türkiye'de ilk kez elektrikli yüksek şarj kapasiteli lityum pilli otobüsü devreye alacağız. Osman başkanım da dedi ki ‘2 tane de ben ilave edeyim, 19 Mayıs’tan başlat.’ Onu da hemen görüşeceğiz. Buradan elektrikli, fosil yakıt yakmayan, motor gürültüsü olmayan buradan binince havalimanına kadar aynı otobüsle tek hat üzerinde gidebilir hale getirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

19 MAYIS’IN ARITMA SORUNU GİDERİLECEK
Yörükler mahallesinin önemini bildiklerini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Burada altyapıda ciddi yapılacak şeyler var. Şimdi 19 Mayıs’ta yapılan bir arıtma tesisi var. Onu yeniden projelendirip büyüteceğiz. Büyük bir arıtma tesisi yapacağız. Bütün bu bölgenin arıtmasını oradan sağlayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner877

banner876