Öne Çıkanlar trafik denetleme Pompalı tüfekle saldırı
banner797

Başkan Yılmaz : Samsun'un her metre karesine hizmet çabasındayız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba İlçesi'nde inelemelerde bulundu, İlçede yapılan Hacılıçay Köprüsü ve yol çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz, "Yol medeniyettir diyoruz ve hızımızı azaltmadan çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu anlamda kentimizin her noktasında olduğu gibi, köy yollarında da yenileme çalışması yapıyoruz. Gece demeden gündüz demeden tüm ekibimizle birlikte Samsun'un her metre karesine hizmet etmenin çabasındayız. Tüm sorunları yerinde görüp ona göre yapılması gerekenleri yapıyoruz. Halka hizmeti Hakka hizmet olarak görüyor ve bu amaçla vatandaşımızın emrinde olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Büyükşehir yatırımlarımız durmadan büyüyerek devam edecektir" diye konuştu.

YEŞİLIRMAK ÜZERİNDEKİ DEV KÖPRÜDE HUMMALI ÇALIŞMA

Beton yol çalışmaları kontrolünün ardından Hacılıçay Köprüsü'ne giden Başkan Yılmaz, buranın en kısa sürede bitirilerek hizmete açılacağını söyledi. Köprünün 3 milyon TL'lik bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Çarşamba için oldukça önemli bir proje. Devlet Karayolu köprüsünden deniz tarafına doğru sadece bir köprü vardı ve bu köprü yeterli değildi. Hacılıçay Köprüsü ile hem iletişim hem de ulaşım çilesi sona eriyor. Çarşamba'nın iki yakası bu köprü ile birbirine bağlanmış olacak" dedi.









Anahtar Kelimeler:
SamsunBaşkan Yılmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.