Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Bu zamlar neden ?

Evlerde elektrik faturası yangını var.

Saray ise bu konuda sus pus olmuş adeta kulağını tıkamış gözünü kapatmış, kabuğuna çekilmiş bekliyor. Başkanlık sistemine geçildikten sonra 4 yıl içinde işyerlerine yapılan elektrik zammı % 774.6 , meskenlere yapılan zam oranı ise %408 oldu.

Yeni yıl ile birlikte Zamlı faturalar gelmeye başladı.

Asgari ücrette ki artış, elektrik ve doğalgaz faturalarındaki artış nedeni ile daha vatandaşın cebine girmeden eridi, ayıptır kul hakkıdır, bunun vebali büyüktür. Sözde TRT katkı payını kaldırdılar, oysa faturalara bütün kanallar eklenmişcesine faturalar artınca vatandaşın aklı ile dalga geçtiler. Kemal Sunal'ın zamlarla ilgili oynadığı filmlerin aynısını şuan yaşıyoruz. Vatandaş tasarruf yapmak için TV ışığında oturuyor.

buzdolaplarını kapatma noktasına geldi ve ülkenin bir çok yerinde esnaflar gelen faturaları iş yerlerinin camlarına asarak ifsa etmeye başladı. Vatandaşın bam teli patladı artık. Yönetim kademesindekilerin artık bu duruma dur demesi gerekiyor. Ülke adeta yangın yeri. Yurdumuzun çeşitli yerlerinde halk fahiş şekilde yapilan zamları protesto etmek için yürüyüşler yapmaya başladı. Oysa vatandaş sıkıntılar ile boğuşurken sarayın ışıkları gece geç saatlere kadar açık ve şaşalı yaşantıdan ödün verilmiyor.

Bu zamlar neden ?

Stokcular yüzünden mi? Dış güçler yüzünden mi? Yoksa barınamayan öğrenciler yüzünden mi? Sağa sola bakmayın. Ben soyleyeyim; Ülkemizdeki 84 milyon nüfus bir kişinin hatasının bedelini ödüyor ne yazık ki. Faturalar hafife alınacak gibi degil gerçekten herkes için çok zor günler. Sadece elektrik ve dogalgaz degil, yaşamı çekilmez hale getiren bütün zamlar bu iktidarın sonu olacaktır. Ülke şuan açık şekilde elektrik ve doğalgaz çeteleri tarafından soyulmaktadır.

CHP ÇARŞAMBA İLÇE BAŞKANI

İLHAN YÜRÜKÇÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.