Öne Çıkanlar Ogün Samast Kaçak Alkol
banner798

Chp İlkadım Gençlik Kollari Basin Açiklamasi

Sevgili Dostlar,

Hüseyin İnan idam öncesi son sözlerini söylerken,” Ben şahsi hiçbir çıkar gözetmeden halkımın mutluluğu ve bağımsızlığı için savaştım. Bu bayrağı bu ana kadar şerefle taşıdım. Bundan sonra bu bayrağı Türkiye halkına emanet ediyorum” demişti.

Bizler Deniz’in, Yusuf’un Hüseyin’in bağımsızlık yolunda yükselttikleri bayrağı taşıyan gençler olarak idamlarının 47.yılında onları anmak için burada bulunuyoruz.

6. Filo’yu kendilerine kıble yapanlar Denizleri idam ederek mücadelelerini yok edecekleri yanılgısına kapıldılar. Bir Deniz’i idam edenler, karşılarında bin Deniz bulacaklarını düşünemediler. Onlardan aldığımız miras bugün bizlerin omuzlarında yükseliyor. Bağımsızlığa, özgürlüğe, laikliğe olan inancımızla buradan bir kez daha söz veriyoruz. Bizlere bıraktığınız bu bayrağı yere düşürmeden mücadeleye devam edeceğiz.

CHP İLKADIM GENÇLİK KOLLARI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.