Öne Çıkanlar Özlem Maraş Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek
banner798

Demir her alanda marka şehir olacağız

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu mesaisinde kentte yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi. Akıllı Şehir Trafik Güvenliği projesi kapsamında yapılan geometri düzenleme, çevre düzenleme ve sinyalizasyon altyapı çalışmalarını takip ederek, “Samsun’u her alanda marka şehir haline getiriyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, hafta sonu mesaisinde kentin dört bir yanında yapılan yatırımları yerinde inceleyerek gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Bir yandan projeleri yakından takip eden bir yandan da vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Başkan Demir, vizyoner projelerle Samsun’u geleceğe emin adımlarla taşıyacaklarını ifade etti.

Akıllı Şehir Trafik Güvenliği Projesi kapsamında, Piri Reis Kavşağı, Kazım Karabekir Siteleri Bulvar Kavşağı ve Atasam Hastanesi Kavşağı'nda devam eden geometri düzenleme, çevre düzenleme ve sinyalizasyon altyapı çalışmalarını inceleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizi daha modern hale getirerek, halkımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Samsun’u her alanda marka şehir haline getiriyoruz. Akıllı Şehir Trafik Güvenliği projesi, trafiği elektronik ortamda disipline ederek ulaşım problemlerimizi çözecek dijital bir sistem. Yaşam konforu açısından Türkiye’deki en ileri yapay zeka projesidir. Bununla trafik akışı hızlanacak, ulaşım güvenliği artacak” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.