Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu Serhat Türkel
banner798

Demir, Samsun heyecanımızı hiç kaybetmeyeceğiz

 "Samsun için o kadar güzel projeler hazırladık ki, hayata geçtiğinde gözbebeğimiz kentimizin nasıl bir yükseliş trendine gireceğini hepimiz göreceğiz."

"31 Mart'a az bir zaman kaldı, halkımız hür iradesiyle sandığa gidecek, kararını verecek, hepsi başımızın üzerinedir."

 "Bir olacağız, el ele vereceğiz, 19 Mayıs kentimizde yeni bir meşale yakacağız, bunun adı kalkınma, gelişim, birliktelik, huzur, mutluluk olacak."

"Allah nasip ederse 1 Nisan sabahından itibaren başta ben olmak üzere tüm büyükşehir kadrosu 5 yıl durmadan aralıksız sahada çalışacak."

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir,  31 Mart'ta Samsun için, ülke için Cumhur İttifakı'na gönülden güçlü destek istedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Cedit Mahallesi'nde Cumhur İttifakı seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Erdoğan Tok, İl Başkanı Ersan Aksu 'nun da  hazır bulunduğu açılış programında AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, halkın gönülden güçlü desteğini istedi. Konuşmalar sonrasında bir vatandaşın evine misafir olundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.