Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Erhan Usta Bafra Genç işadamlarını ziyaret etti

İyi parti Samsun Milletvekili Erhan Usta Milletvekili adayı Yunus Gün ilçe başkanı Aydoğan Yılmaz ve beraberindeki heyet bafra genç iş insanları derneğini ziyaret etti.

Ziyarette Bafra ve samsun icin ihtiyaç olan, yapmayı planladıkları projeleri dile getiren Erhan usta ve Milletvekili adayı Yunus Gün 14 mayıs seçimleri için desteklerini talep etti.

Bafra Genç İş insanları derneği yönetim kurulu başkanı Muharrem UyarBafra’nın ihtiyaçları doğrultusunda Bafra’ya katkı ve istihdam sağlayacağını düşündükleri Projelerden bahsedip özellikle bafranın teşvik derecesinin arttırılarak yatırımların Bafraya gelmesinin kolaylaştırılmasını ve ulusal zincir marketlerin gelirlerinden ödedikleri vergilerinin İstanbula değil bağlı bulundukları vergi dairelerine ödenerek belediyelerin gelirlerinin arttırılmasının yöreye katkı sağlayacağını ifade etti.

Çatalçamda bulunan polis okulunun 30 yıldır atıl durumda bulunan Şehir hastanesi olarak planlanan binaya taşınıp polis okulunun olduğu bölgeye de 5 yıldızlı otel yapılmasının hem bölgeye istihdam sağlayacağı hem de bölgede bulunan çiftçimizin ürünlerinin değerlenerek tarlada kalmasının önüne geçileceğini ifade ederek bu projeye destek olmalarını talep etti.

Anahtar Kelimeler:
Erhan Usta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.