Öne Çıkanlar Doluluk oranı Tütün
banner798

Güneysu Anıtkabir Ziyaretiyle Görevine Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı sonucunda seçilen Parti Meclisi Üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de katılımıyla gerçekleşen Anıtkabir ziyaretiyle görev başı yaptı. Parti Meclisi'nde Samsun'u temsil eden tek üye olan Nazan Güneysu, "Bu tarihi dönemde böylesine onurlu bir görevi üstlenmekten gurur duyuyorum" dedi.

COŞKULU BİR KURULTAY GEÇİRDİK

38. Olağan Kurultayı'nın coşku dolu geçtiğini ifade eden Güneysu, "Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, sokağın, örgütün değişim talebine hassasiyet gösterdiğimiz ve sorumluluğumuzu yerine getirdiğimiz coşkulu bir kurultay süreci geçirdik. 38. Kurulutay'da Genel Başkanımızın Anahtar Listesi'nde yer aldım ve delegasyonun teveccühü ile Parti Meclisi'ne seçildim. Öncelikle Genel Başkanıma, İl Başkanıma ve delegasyona bana güvendikleri için çok teşekkür ediyorum.Bu tarihi dönemde böyle onurlu bir görev üstlenmekten gurur duyuyorum." dedi

GÖREV BAŞI ÖNCESİ ANLAMLİ ZİYARET

Anıtkabir ziyaretini çok anlamlı bulduğunu dile getiren Güneysu,
"Görevimize Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir’i ziyaret ederek başladık. İlk toplantımızda Merkez Yürütme Kurulu’nu oyladık. Görev alan tüm kurul üyelerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

BİRLİK, BERABERLİK İLE ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Samsun'un ve Karadeniz'in tek kadın temsilcisi olmanın verdiği sorumluluk ile çok çalışacağını vurgulayan Nazan Güneysu, "Parti Meclisi toplantısında gerçekleştirdiğim konuşmada da belirttiğim gibi kurultayda bir kıvılcım yaktık. Şimdi yapacağımız başarılı çalışmalarla bu kıvılcımı alev topuna dönüştüreceğiz. Birlik, beraberlik duygusu ile çok çalışacağız. Parti Meclisi'nde Karadeniz Bölgesi'nden tek kadın üye benim, bu da sorumluluğumu artırıyor." sözlerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Nazan GüneysuAnıtkabir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.