Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu CİNSEL SALDIRI
banner798

Halit Doğan Adaylığını duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Samsun'un bulunduğu, 26 ili açıkladı.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçime kısa bir süre kala AK Parti’de bugün Aday Tanıtım Toplantısı heyecanı yaşandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Tanıtım Toplantısı’nda partinin aralarında İstanbul’un da bulunduğu 26 kentteki belediye başkan adayları açıklandı.

Erdogan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Çarşamba'nın Belediye başkanı Halit Doğan'ı seçti, Mustafa Demir'e ise yolun sonu gözüktü.

Çarşamba Belediye Başkanı,  yeni dönemde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olan Halit Doğan ise sosyal medya hesabından şu ifadeleri paylaştı.

Halit Doğan, "Cumhuriyetimize doğru atılmış o ilk adımın onurunu yaşayan Samsun’umuza; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdiriyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. 
Vira Bismillah.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.