Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Havza Belediyesinden mahalle iftarı
Havza Belediyesi tarafından mahalle iftarı düzenlendi.

Sondaj Mahallesi'nde düzenlenen iftara, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz,, Ak Parti İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, iftarda yaptığı konuşmada, ramazan ayını, birlik ve beraberlik içerisinde geçirmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi:

"Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin. Tüm şer güçler büyük Türkiye karşısında birlik olmuş beklerken, bizler de istikrarın devamının önemini sizlerle paylaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı. Bu sebeple hepimize görevler düşüyor. İşte burada olduğu gibi sizlerle buluşarak istikrarın sürmesi gerektiğini konuşuyoruz. 24 Haziran seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini dilerim."


Anahtar Kelimeler:
SamsunHavza
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.