Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Hayallerini gerçekleştiren bir Türkiye var

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Türkiye AK Parti ile başarıdan başarıya koşmaya, hayallerini gerçekleştirmeye devam edecektir." dedi.

Kongre, yeni tip korona virüs önlemlerine uyularak Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi bahçesinde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Abdulkadir Köstek'in tek aday olduğu kongrede konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, İnandığın Yolda Yürü sloganıyla gerçekleşen kongrelerin hayırlara vesile olmasını diledi.

Büyük ve güçlü Türkiye yolunda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük adımların atıldığını ifade eden Yılmaz, milli enerji, teknoloji, sanayi, üretim hamleleri ile Türkiye'nin daha da güçlendiğine vurgu yaptı.

"DIŞA BAĞIMLILIK AZALIYOR"

Türkiye'nin tarihinin en büyük doğal gaz keşfini yaptığını ve büyük gurur duyduklarını belirten Yılmaz, "Ülkemizle, devlet yönetimiyle hepimiz gurur duyuyoruz. Karadeniz'deki doğal gaz rezervi büyük bir çalışmanın, azmin, fedakarlığın ürünüdür. Ülkemizin her alanda tam bağımsızlık yolundaki çalışmaları, kazanımları geleceğimiz için büyük önem taşıyor. Dışa bağımlılığın azalması güçlü Türkiye yolunun perçinlenmesi anlamına geliyor. Türkiye, AK Parti ile başarıdan başarıya koşmaya, hayallerini gerçekleştirmeye devam edecektir. Artık hayallerini gerçekleştiren bir Türkiye var." diye konuştu.

"TÜRKİYE HAKKI OLANI ALACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde milli ve yerli çalışmaların, kazanımların arttığının altını çizen Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü; "Çok şükür, ülkemiz artık halkına müjdeler veren dönemleri yaşıyor. Dünya'nın gözü ülkemizin attığı her bir adımda. Acaba bundan sonraki hamleleri ne olacak soruları akıllarından çıkmıyor. Bu zamana kadar olduğu gibi bizim her bir hamlemiz ülkemizin geleceğini teminat altına almak, kazanımlarımızı, değerlerimizi korumak, yer altı ve üstündeki tüm imkanlarımızı artıya çevirmek olacaktır. Hakkını alan, başkasının hakkını gözeten, kimsenin hakkına tenezzül etmeyen bir anlayışla ülkemiz güçlenerek ilerleyecek."

Çarşamba, Terme ve Salpazarı'nda sağanak nedeniyle oluşan zarardan dolayı vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, tüm ekiplerin sahada halkın yanında olduğunu da sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
Atakum
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.