Öne Çıkanlar Spor merkezi Güner Babacan
banner798

İTTİFAK ADAYI ZİHNİ ŞAHİN Mİ?
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yakınlığı ile tanılan İYİ Parti kurucu üyesi İsmail Bekar, Zihni Şahin’in yerel seçimlerde ortak ittifakın adayı olacağının sinyalini verdi.

Samsun’da 7 aylık süre içersinde kendisini sevdiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’in aday gösterilmemesi Samsun’da İnfial yarattı..Zihni Şahin aday olacak mı olmayacak mı derken, İYİ Parti kurucu üyesi İsmail Bekar’’ın bu paylaşımı akıllarda soru işareti bıraktı.

İyi Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ŞAHİN’i “ALLAH'IN izniyle her şey İYİ olacak.”Paylaşımı Sosyal Medya’da kafaları karıştırdı.

Kurucu üye İsmail Bekar,Meral Akşener’e yakınlığı ile biliniyor.AKŞENER’in Bafra’da yapmış olduğu ilk miting öncesi BEKAR’ın eşinin işyeri açılışını bizzat yapmıştı.İsmail Bekar’ın bu paylaşımı Meral Akşener’e ELÇİ rolü üstlendiği konuşuluyor.Siyasi kulislerde geçen konuşmalarda ise Genel Başkan Meral AKŞENER’den teklif getirildiği iddia ediliyor.

Aynı zamanda böyle bir oluşumla CHP kanadını da Zihni Şahin’e destek vereceği ve bunun için bir heyet oluşturulduğu bu heyetin ise kısa bir zamanda ŞAHİN’e teklif götürecekleri iddia ediliyor.Böyle bir ortak adayla Muhalefet ittifak yaparak Samsun halkının isteği Zihni Şahin’i aday göstererek gönüllere girmeyi hedefliyorlar.

İYİ Parti Kurucu Üyesi İsmail Bekar işte o paylaşımı.

Samsun büyük şehir belediye başkanımız ZİHNİ ŞAHİN ile hoş bir sohbet gerçekleştirdik ALLAH'IN izniyle her şey İYİ olacak.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.