Öne Çıkanlar bafra SAMSUN KART
banner798

Muayene Hekimlerinden Protesto

15 Aralık 2022 tarihinde çalışmayı durduran Samsun muayenehane hekimleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Samsun Tabip Odası yönetim kurulu üyesi Dr. Mehtap Kılıç “Hiç kimsenin şiddete maruz kalmasını istemiyoruz. Her zaman hekimlerimizin yanındayız” dedi.

Muayenehane Hekimleri Derneği Karadeniz temsilcisi Dr. Halit Urgan; “Tüm hekimler bir bütünün parçasıyız. Kötü muameleye maruz kalan her meslektaşımızın acısını paylaşıyor ve birligimizin güçlü oldugunainaniyoruz” dedi.

Dr. Alper Aktaş ise söz alarak “Hiçbir zaman biz hekimler olarak bu cennet vatanın cinnet vatan olmasına izin vermeyiz vermeyeceğiz” dedi.

Alkışlarla şiddeti protesto eden hekimler muayenehanelerde kısıtlamalar getiren 6 Ekim Yönetmeliği konusunda fikir alışverişinde bulundular. Yasalarla güvence altına alınmış çalışma haklarına karşı bu yönetmeliğin geri çekilmesi için hep birlikte mücadeleye devam etme kararlılığında olduklarını söylediler.

SAMSUN TABİP ODASI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.