Öne Çıkanlar Müsavat Dervişoğlu Serhat Türkel
banner798

Muhasebecilerden Başkan Şahin`ne Ziyaret

Bafra Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar, oda başkan yardımcısı SevcanTekinaslan Altınova, Oda sekreteri Dilaver Öğütçü, Oda saymanı Adem Kara, Oda Meclis Başkanı Recep Uzun, Bafra Temsilcileri Eyüp Aydın ve Zafer Bektaş katıldı.

Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ziyarette şunları söyledi: “Muhasebe haftası nedeniyle her yıl değişik etkinliklerle ve ziyaretlerimizle haftamızı kutluyor ve algı oluşmasını sağlıyoruz. Bu konuda sizlerle de her zaman dayanışma halinde olmaya çalışıyoruz. Çok sayıda meslektaşımızın faaliyette bulunduğu Bafra’dabelediyemizin konuya dair billboardları dikkat çekiyor. Billboardlarda her yıl hafta kutlaması yaparak algı oluşturma çalışmalarımıza verdiğiniz destek nedeni ile sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin ise şunları söyledi: “Son yıllarda mesleki dayanışma çalışmaları bizleri hoşnut ediyor. Özellikle de bu dayanışmanın Muhasebeciler ve Mali Müşavirler arasında daha güçlü olduğunu gözlemliyoruz. Bu birlikteliğin güçlenerek yürütülmesi hem sizler hem de içerisinde yaşadığınız şehre büyük avantajlar sağlayacaktır. Bahsettiğiniz gibi dayanışmamız her zaman devam edecektir. Bu vesile ile de bizleri ziyaret ederek onurlandırdınız.Gününüzü ve haftanızı en içten dileklerimle kutluyorum.“ dedi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.