Öne Çıkanlar 2017 İşitme 2017 İşitme Engelliler
banner797

Müzik Festivali Samsun’da devam ediyor

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest, uzun bir aradan sonra müzik ve eğlenceyi Türkiye’nin dört bir yanına Edis ve Gazapizm ile taşımaya devam ediyor.

Heyecanla beklenen Fanta Fest’in ikinci konseri 21 Ağustos’ta Samsun Batı Park’ta gerçekleşecek.

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest, uzun bir aradan sonra tekrar başlıyor. Ünlü sanatçılar Edis ve Gazapizm’in sahne alacağı Fanta Fest’in ikinci durağı 21 Ağustos Pazar günü Samsun olacak.

18 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında toplam 10 şehirde yüz binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşecek olan Fanta Fest, müzik ve eğlenceyle dolu programı ile katılımcılarına eşsiz bir festival deneyimi vaad ediyor.

Türkiye’nin sevilen sanatçıları Edis ve Gazapizm’in festival katılımcılarını şarkılarıyla müzige doyuracağı Fanta Fest, Samsun sonrasında sırasıyla Kayseri (23 Ağustos), Malatya (25 Ağustos), Şanlıurfa (27 Ağustos), Adana ( 29 Ağustos), Antalya (2 Eylül),İzmir (5 Eylül), Bursa (7 Eylül) ve İstanbul (10 Eylül) illeriyle devam edecek.

İller

Festival Alanı

Tarih

Samsun

Batı Park

21 Ağustos

Kayseri

Kayseri Kadir Has Şehir Stadyumu

23 Ağustos

Malatya

Malatya Büyükşehir Belediyesi Konser Alanı

25 Ağustos

Şanlıurfa

GAP Arena Kompleksi

27 Ağustos

Adana

M1 Adana AVM

29 Ağustos

Antalya

Akdeniz Üniversitesi Stadyumu

2 Eylül

İzmir

5 Eylül

Bursa

AS Outlet AVM

7 Eylül

İstanbul

Festival Park Yenikapı

10 Eylül

Anahtar Kelimeler:
Fanta FestSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.