Öne Çıkanlar Samsun bafra
banner798

Rektör Bilgiç, genel sekreterlik çalışanlarıyla bir araya geldi

OMÜ Rektörü Prof.Dr. Sait Bilgiç, genel sekreterlik çalışanlarıyla rektörlük binasında bulunan Senato Salonu'nda bir araya geldi. Burada konuşma yapan Rektör Prof.Dr. Sait Bilgiç, yönetim olarak kurumda adil olmayı, hakkaniyeti ve kaliteyi en üst düzeyde sağlamakla yükümlü olduklarını belirterek, "Kimseye karşı özel bir davranış biçimimizin olması ya da imtiyazlı davranılması gibi bir durum kesinlikle mümkün değildir.

Öte yandan, hür bir birey olarak aklınızı ve iradenizi kimseye teslim etmeden görevini en iyi şekilde yapın. Bizler bu kurumun mensubuyuz ve her halimizle bu kurumu temsil ediyoruz. Dolayısıyla attığımız adımlarda, yaptığımız işlerde ve çalışmalarda bu temsil vazifemizin ve sorumluluğumuzun olduğunu hiçbir zaman unutmamalıyız. Bizler, üniversitemiz için hep birlikte çalışmalarımızı ve işlerimizi üretiyoruz. Ancak, üniversitemiz kadar şehrimizin menfaatlerini de en üst düzeyde gözetmek ve şehrimizle bütünleşmek durumundayız. Dolayısıyla şehrimizin tüm kurumlarıyla her daim sağlıklı bir iletişim içinde olmalıyız" dedi. Buluşmada birim amirlerinin görüş ve taleplerini de dinleyen Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, daha sonra Hukuk Müşavirliği birimini ziyaret ederek çalışanlarla konuştu.




Anahtar Kelimeler:
SamsunRektör Bilgiç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.