Öne Çıkanlar Emirliğİ Doğanderesi
banner798

Samsun'da anaokulu öğrencilerine trafik eğitimi verildi

Özel Bafra Anadolu Kültür Koleji, 2023 Yılı Trafik Haftası kapsamında, Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafından okullarda yapılan trafik eğitimlerine devam ediliyor.

Bafra’da bulunan anaokulu ve birinci sınıf öğrencilerine kırmızı düdük projesi ve trafiğin önemi, Polis memuru Mustafa Karaca tarafından bilgiler anlatıldı.

Verilen eğitimde yol ve çevre, trafikte insanların oynadığı roller, araca inme-binme kuralları, araç içerisinde uyulması gereken temel kurallar, araç içerisinde küçüklerin arkada oturmalarının gerektiği, ışıkların ne anlam taşıdıkları, okul servis aracına binerken ve inerken dikkat edilmesi gereken kurallar öğrencilere aktarıldı.

Öte yandan minik öğrencilerin trafik polislerine sorular yönelterek meraklarını giderdi. Etkinlik sonunda anasınıfı öğrencileri trafik polis otomobilini inceleme fırsatı buldu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunBafraTrafik Eğitimi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.