Öne Çıkanlar Samsunspor hamit kılıç
banner798

Samsun'da ayın polisi belli oldu

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü ayın polisini Havza ilçesinden seçti.

07.01.2022 tarihinde saat 16:30’da Havza İlçesi Dörtyol Mevkisinde viyadük üzerinde bir kadının intihara teşebbüs ettiği ihbarı alınması üzerine ekipler bahsi konu olan adrese gittiklerinde Dörtyol Köprülü Kavşak üzerinde bir kadının eintihar etmek maksadıyla bariyerlerin dışına çıktığı görülmüş,ekiplerin ikna çalışmalarına rağmen,intihar etmek isteyen şahıs ikna olmamıştı.

İntihar etmekte olan şahısı Polis Memuru Mustafa Sezer tarafından kollarından tutunmak suretiyle aşağı atlaması ve düşmesini engelleyerek olay yerine gelen itfaiye ekipleriyle kurtarılmıştı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü bu olay sonrasında Polis Memuru Mustafa Sezer’I ayın polisi seçti.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü,”Havza İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru Mustafa Sezer’in görev bilinci ile hareket ederek dikkatli,duyarlı ve gayretli bir şekilde çalışması,diğer mesai arkadaşlarına örnek teşkil ettiklerinden dolayı ‘2022 YILI OCAK AYININ POLİSİ’ seçilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.