Öne Çıkanlar Serhat Türkel Spor merkezi
banner798

Samsun'da Siyasi Kaos
AK Parti büyükşehir belediye başkan adayı resmi olarak açıklanmadan Demir'in aday olarak lanse edilmesi siyasi kaosa dönüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yarın 40 ilin belediye başkanı resmen açıklanacak. Samsun büyükşehir belediye başkan adayının açıklanacak iller arasında yer alması ve ağırlıklı olarak eski bakan Mustafa Demir'e adaylık teklifinin yapıldığı iddiaları ulusal medyada da gündeme gelmesi Samsun'da siyasi gerilim yarattı.

Samsunluların çok sevdiği bir isim olan Büyükşehir belediye başkanı Zihni Şahin'in anketlerden hatrı sayılır bir oyla çıkmasına rağmen lobi faaliyetleriyle son dakika da ismi hiç gündemde olmayan Mustafa Demir'in adının yarin ki toplantıda açıklanacağıñin deklere edilmesi bile Samsun'da infial uyandırdı.

Başkan Şahin'e özellikle sosyal medyadan sevgi gösterilerinde bulunan Samsunlular, Mustafa Demir'i AK Parti'den aday olarak görmek istemediklerini belirtirken, Cumhurbâşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Samsun adayının yeniden gözden geçirilmesi ile ilgili çağrıda bulundular.

Bu konuda Samsun'da Demir ve Şahin arasinda ciddi bir anket yapılmasini isteyen Samsunlular yapılacak olan ankette Sahin'in açik ara önde çıkacağıni ifade ettiler. Mustafa Demir'le Samsun'da ciddi bir sıkıntı yaşayacaklarini soyleyen Samsunlular Şahin'le yola devam edilmesi gerektğini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dursun kertis 5 yıl önce

Bakın ben her zaman akp ye oy verdim ettim resim astim duvarlara afişler ama daha oy vermicem çünkü zihni şahin olmazsa oyda oy tek ben değil herkes aynı şekilde bu benim düşüncem kimse yanlış anlamasın samsunu samsunlu yöneltir

Avatar
Sebahattin 5 yıl önce

Anket yapsınlar zihni şahin fark atar...aday değişmezse AKP bu seçim SAMSUN'u unutsun.
istemeyerekte olsa oy yok.

Avatar
Aytaç 5 yıl önce

Herkez aynı şeyi söylüyor bu sölediklerimiz seçimde kendisini göstereceğine Eminim Zihni hoca hakediyordu bile bile kaybetmek neymiş görsünler