Öne Çıkanlar Samsunspor Dart
banner798

Samsun'da yangın; 2'si çocuk 5 kişi dumandan etkilendi

Yangın dün gece Samsun'un İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi'nde meydana geldi. Bir apartmanın zemin katındaki elektrik panosundan çıkan yangın korku ve panik yaşattı. Apartmanın içini dumanların sarması üzerine vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangında 2'si çocuk 5 kişi, dumandan etkilenerek ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılan 5 kişinin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.







Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunda Yangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.