Öne Çıkanlar trafik denetleme Pompalı tüfekle saldırı
banner798

Samsun ili ve ilçelerinde piknik yasak

Samsun Valiliği tarafından gönderilen yazıda, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte Samsun Bölgesinde sıcaklık değerlerin artacağı, buna bağlı olarak oluşabilecek olağanüstü hava durumları nedeniyle Samsun ilinde çıkabilecek orman yangınlarının önlenmesi amacıyla 01 Temmuz 2023 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında ormanların çevresi yada yakınlarında piknikler yasaklandı.

Bafra Orman işletme Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orman Yangınlarının önlenmesi için, Altınkaya Barajı, Derbent Barajı ve çevre alanlarında piknik ile ateş yakmak yasak ibareleri asarak bölgede etkinliklerin yasaklandığını duyurdu.

Alaçam, Yakakent ve 19 Mayıs ilçelerinde ise kamuya açık alan olan mesire alanlarında kısıtlamalı olarak piknik yapıla bilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.