Öne Çıkanlar KAFFED Genel Başkanı Yaşar Aslankaya ankara
banner798

Samsun MİSİAD’dan yardım eli

MİSİAD Samsun İl Başkanlığı, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı. İl Başkanı Yılmaz Alcan, tespit ettikleri ailelere ramazan kolilerini teslim ettiklerini söyledi

Memleketçi Sanayici ve İşadamları Derneği (MİSİAD) Samsun İl Başkanlığı, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattı. Alcan Gold ve Alcan Tobacco Shop firmalarının desteği ile hazırlanan ramazan kolileri ailelere ulaştırıldı. Ramazan ayının bereket ayı olduğunu söyleyen MİSİAD Samsun İl Başkanı Yılmaz Alcan, “Ramazan ayı paylaşma ayıdır. İhtiyaç sahibi insanlara, maddi gücü iyi olanların el uzatması gerekiyor. MİSİAD Samsun İl Başkanlığı olarak kendi imkanlarımız çerçevesinde ulaşabildiğimiz kadar ihtiyaç sahibine ulaştık. Bu yardımların Ramazan ayıyla da sınırlı kalmasını istemiyoruz. Çünkü gerçekten yardıma muhtaç çok aile var ve her zaman destek verilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunMisiadYardım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.