Öne Çıkanlar Özlem Maraş Ak Parti Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Ali Şimşek
banner798

Samsun Saadet Parti'sinden Erdoğan'a sert cevap

YALAN VE İFTİRA İLE SİYASETİ KİRLETTİLER!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın, TRT Özel yayınında “İYİ Parti'nin, Saadet Partisi'nin bunlarla beraber böyle iş tutmasının izahı mümkün değildir" sözleri üzerine Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Erdoğan’a sert bir dille cevap verdi.

SİYASETİ KİRLETTİNİZ

Siyasetin kirlendiğini ve insanların siyasete güveninin kalmadığını belirten Armutçu, ‘’İftira, yalan, ötekileştirme, düşman etme, kendi menfaatine kullanma ve benzeri olumsuzluklarla siyaseti o kadar kirlettiniz ki; sayenizde kimsenin siyasilere de siyasetle bu işlerin düzeleceğine de güven kalmadı.’’dedi.

HER YERDE ADAY ÇIKARTIYORUZ

50 yıllık tertemiz mazisiyle istikamet üzerine olan Millî Görüş’ün şunlarla birlikteler, beraberler iftiralarında bulunanların kendi mazilerine bakmaları gerektiğinin altını çizen Armutçu, ‘’Saadet partisi yerel seçimlere ittifaklarla değil; tek başına giriyor. Türkiye’nin heryerinde tereddütsüz aday çıkartıyor ve oy pusulasında yeri ise 1. sıradır.’’ ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.